NOU SERVEI DE PSICOPEDAGOGIA

A L’AULAeducació estem contents de poder oferir-vos un nou servei d’avaluació psicopedagògica per ajudar-vos a descobrir les causes o dificultats d’aprenentatge dels infants i adolescents i acompanyar-los en la seva superació.

El servei s’inicia amb una entrevista amb els pares seguida d’un diagnòstic que es realitzavaplicant proves o test al nen/a que tenen com a objectiu recollir informació sobre les dificultats i habilitats en diferents àmbits.


El diagnòstic psicopedagògic té una gran importància en ser una guia per, a partir dels seus resultats, planificar el tractament de les dificultats, recolzant-se en les habilitats detectades a cada persona avaluada.

L’avaluació psicopedagògica inclou els següents serveis:

1. Entrevista amb els pares: A través d’un minuciós qüestionari realitzat als pares sobre el nen/a es reconstrueix l’historial general de manera detallada i complerta. Aquesta abasta els antecedents pre i postnatals, desenvolupament general, així com tota la informació relacionada amb els seus hàbits de vida, malalties, relacions familiars, escolars i etc. Si és possible es recomana que assisteixin els dos pares a l’entrevista.

2. Tests: La bateria de diferents test es porta a terme en dues o tres sessions, d’1,5 hores aproximadament. Depenent del motiu de consulta s’aplicaran uns test o uns altres. 3. Segona entrevista amb els pares: Es tracta d’una entrevista on es comuniquen els resultats dels diferents tests, una impressió diagnòstica o diagnòstic i recomanacions a portar a terme, entre les quals pot ser iniciar una reeducació. 4. Entrega d’informe psicopedagògic: A petició de la família es pot redactar un informe amb els resultats dels diferents test i orientacions a la família i escola. 5. Reeducació o sessions de seguiment: Si s’acorda amb la família, es duran a terme les sessions necessàries per a superar la dificultat de l’infant i acompanyar-lo emocionalment durant aquesta superació.


Si esteu interessats en aquest servei i voleu ampliar la informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres! PRIMERA VISITA GRATUÏTA.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar