El Casalet de setembre

Saps quina és la millor manera de preparar la tornada a l'escola? El Casalet de setembre de L'AULA!

Vine al Casalet i, durant una setmana, combina cada matí una estoneta de reforç amb activitats lúdiques: jocs al parc, guerres d’aigua, tallers de cinema i dinàmiques de grup. I practicant molt English!

Les dues primeres hores del matí les dediquem a reforçar les matèries que més et costen per ajudar-te a començar el curs amb bon peu: català, castellà, matemàtiques, medi, anglès… i també treballarem aquestes matèries a través de jocs didàctics i molt manipulatius perquè l’aprenentatge sigui vivencial i divertit. A mig matí anirem al parc, on esmorzarem i farem diferents dinàmiques i tallers... la diversió està garantida aquest setembre!

No t’ho pensis més, reserva la teva plaça i see you in September!! Pots reservar plaça a través del nostre web a www.laulaeducacio.com I si ens portes un amic, gaudireu d’un 5% de descompte tots 2!#setembre #casal #LAULA #english #kids #funny

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar