This summer, no et quedis a casa!

A L’AULA t’oferim diverses opcions per gaudir de l’estiu alhora que aprens i comparteixes les activitats més originals.

Si tens entre 3 i 16 anys, cada matí des del 25 de juny al 27 de juliol, pots venir al nostre L’AULA SUMMER, un casal d’estiu didàctic i lúdic per aprendre i practicar anglès, desenvolupar la teva imaginació, gaudir de jocs i sortides a l’aire lliure, divertir-Te a la piscina, i fins i tot fer els deures d’estiu i repassar les assignatures que més et costen, sempre amb professors titulats i amb molta experiència.


A les tardes, els dilluns i dimecres de 16:30 a 18:30 apunta’t al THE ENGLISH LAB, tallers en anglès per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys: cuina, racó artístic, invents, experiments, teatre, jocs al parc... activitats i dinàmiques 100% manipulatives i experimentals per posar en pràctica l’anglès que has après al llarg del curs. No t’ho perdis!Per a alumnes d’ESO i Batxillerat, també a les tardes, L’AULA ofereix cursos intensius d’ANGLÈS, FRANCÈS i ALEMANY, i un curs intensiu ESPECIAL FIRST CERTIFICATE per ajudar-te a preparar la convocatòria de juliol o setembre d’aquesta titulació de la universitat de Cambridge. També adults!


I si has de recuperar assignatures per setembre, apunta’t a les nostres classes de reforç intensiu cada tarda de dilluns a dijous: professors especialitzats t’ajudaran amb un tracte individualitzat en grups reduïts, perquè puguis superar amb èxit els teus exàmens.Per a més informació sobre preus i horaris, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!


L’AULA


SUMMER 2018


Learning together

#summer #LAULA #martorelles #aprendreanglès #reforçescolar

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar