SESSIONS DE MOCK EXAM OBERTES A TOTHOM


Sabies que cada vegada més les universitats catalanes exigeixen l’acreditació del nivell B2 o C1 d’anglès per a la obtenció dels Graus?

A L’AULA, acadèmia acreditada com a EXAM PREPARATION CENTRE per la UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE des del 2011, trobaràs el curs d’anglès que millor se t’adapti per assolir el nivell que necessites, i també cursos específics de preparació per als exàmens First Certificate (B2) i Advanced English (C1).

Si t’agradaria o necessites presentar-te a algun d’aquests exàmens aquest mes de juny, però no tens clar si estàs preparat, L’AULA et convida a les sessions de "Mock Exam" (simulacre d'examen en temps real) de FCE i CAE el divendres 26 de gener a les 17h i el dissabte 27 de gener a les 9h. Professors especialitzats en aquestes titulacions t'avaluaran i t'assessorarem sobre quan és millor que et presentis a l'examen oficial, o quina formació requereixes per poder-t’hi presentar amb garanties d’obtenir el títol.

Reserva la teva plaça gratuïtament al nostre centre, per telèfon o a info@laulaeducacio.com abans del dimecres 24 de gener.

#mockexam #Cambridge #FCE #CAE #LAULA

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar