SESSIONS DE MOCK EXAM OBERTES A TOTHOM

January 17, 2018

 

 

Sabies que cada vegada més les universitats catalanes exigeixen l’acreditació del nivell B2 o C1 d’anglès per a la obtenció dels Graus?

 

A L’AULA, acadèmia acreditada com a EXAM PREPARATION CENTRE per la UNIVERSITAT  DE CAMBRIDGE des del 2011, trobaràs el curs d’anglès que millor se t’adapti per assolir el nivell que necessites, i també cursos específics de preparació per als exàmens First Certificate (B2) i Advanced English (C1).

 

Si t’agradaria o necessites presentar-te a algun d’aquests exàmens aquest mes de juny, però no tens clar si estàs preparat, L’AULA et convida a les sessions de "Mock Exam" (simulacre d'examen en temps real) de FCE i CAE el divendres 26 de gener a les 17h i el dissabte 27 de gener a les 9h. Professors especialitzats en aquestes titulacions t'avaluaran i t'assessorarem sobre quan és millor que et presentis a l'examen oficial, o quina formació requereixes per poder-t’hi presentar amb garanties d’obtenir el títol.

 

Reserva la teva plaça gratuïtament al nostre centre, per telèfon o a info@laulaeducacio.com abans del dimecres 24 de gener. 

 

 

 

Please reload

Entrades destacades

This summer, no et quedis a casa!

June 13, 2018

1/4
Please reload

Entrades recents

November 27, 2017