HALLOWEEN a L'Aula!

Com cada tardor, torna HALLOWEEN a L’AULA!

Els nostres alumnes d’anglès, des dels més petits fins als adolescents, treballaran aquesta temàtica la setmana vinent ja que forma part de cultura de la llengua que estan aprenent. En cada grup d’edat treballaran amb activitats adequades a la seva edat i de forma molt divertida, especialment els més menuts (trick or treat...).

I us proposem com altres anys un CONCURS DE JACK’O LANTERNS: guanyaran les tres carbasses més terrorífiques! Podeu començar a portar-les el dilluns 24 d’octubre, i les podreu recollir el divendres 28 d'octubre.

Com a novetat, aquest any us proposem un altre concurs també, tindrà un premi col·lectiu THE SPOOKIEST CLASS (la classe més terrorífica).

Per tant, el dimecres 26, dijous 27 i divendres 28 els alumnes d’anglès poden venir amb màscares o maquillatges “aterradors”, per ambientar una mica més L’AULA i passar una bona estona. Agrairem que les màscares i maquillatges siguin “fets a casa”, per involucrar els alumnes en la seva elaboració.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I HAPPY HALLOWEEN!

L'Equip de L'Aula

#halloween #castanyada #LAula

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar