Back to School!

Saps tot el que pots fer a L'Aula?

S'acaben les vacances d'Estiu i a L'Aula tenim preparades moltes novetats per aquest curs 2016/2017, que et recordem que comença el dilluns 19 de setembre.

Per als més petits, iniciarem l'activitat de Baby English tots els divendres a partir del dia 23 de setembre. Un espai pensat per establir els primers contactes del vostre nadó amb la llengua anglesa d'una forma dinàmica i natural.


Oferim dos horaris, de 17:30 a 18:15 i de 18:30 a 19:15. Si hi esteu interessats ja us podeu inscriure amb el vostre nadó! (places limitades).


I per als que comencen l'etapa d'Educació Infantil, obrim un grup d'Anglès per a P3 i P4 els dimarts i dijous de 17 a 18:30, amb pedagogia adaptada per a ells per tal d'aconseguir una integració natural de la llengua de la forma més divertida!


Aquest curs a L'Aula també trobareu diversos grups de preparació dels exàmens Oficials de Cambridge:

First Certificate ( grups de tardes i vespres) i Advanced ( grups de matí i vespres).


Si vols saber el teu nivell d'anglès recordem que a la nostra pàgina web tenim enllaçat un test de la Universitat de Cambridge totalment gratuït.


I com a novetat aquest curs t'oferim Living English!, on podràs practicar i millorar el teu nivell oral d'Anglès amb unes classes completament comunicatives, dirigides a persones amb un nivell d'Anglès mig-alt. Farem una sessió de tast el dimarts 13 de setembre de 20 a 21:30. Sessió gratuïta amb reserva prèvia fent un email a info@laulaeducacio.com o trucant a L'Aula.


Però a L'Aula no només som idiomes, també et podem ajudar amb aquelles assignatures on vas més coix, amb les nostres classes de reforç escolar per primària, ESO i Batxillerat. A L'Aula trobaràs mestres i professors especialitzats en les diferents àrees, des de llengua catalana, castellana i llengües estrangeres fins a matemàtiques, medi social i natural, tecnologia i experimentals. Grups reduïts amb una atenció completament personalitzada!


Si tens qualsevol dubte sobre preus, horaris, grups, nivells o vols més informació, consulta'ns!

L'Aula, molt per aprendre!
#anglès #educació #LAula #idiomes #reforçescolar #babyenglish

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar