Què  hi fem a L'Aula

A L'Aula oferim un ampli ventall de serveis educatius destinats a infants, joves i adults, des de formació en idiomes (Anglès, Francès, Alemany) i preparació de títols oficials fins a  orientació en l'estudi: assessorament psicopedagògic i reforç escolar amb plans tutorials personalitzats. 

Oferim diferents nivells d'Anglès, tant per adults com infants a partir de l'any!

Si necessites orientació i reforç amb les matèries curriculars, a L'Aula t'oferim diferents horaris per tal que puguis tenir un professional que t'ajudi a aconseguir els teus objectius.

Formació en francès en tots els nivells. Classes particulars i grups reduïts.

Formació en alemany en tots els nivells. Classes particulars i grups reduïts.

Oferim assessorament psicopedagògic per a aquells estudiants amb dificultats d'aprenentatge o bé amb necessitats específiques.

Cada any oferim cursos intensius d'idiomes en època de vacances. 

Si ets dels que aprofita l'Estiu per estudiar idiomes o bé necessites practicar o t'agradaria començar a aprendre'n un de nou, a L'Aula t'oferim diferents cursos d'Anglès, Francès i Alemany amb professors qualificats.

Oferim classes destinades a nadons de 1 a 2 anys per tal d'iniciar el primer contacte amb l'anglès. Son sessions amenes enfocades a guiar els infants en el seu aprenentatge de la forma més natural i divertida per a ells, mitjançant contes, cançons, joc simbòlic, titelles...

Cada any oferim el Casal d'Estiu de L'Aula, on els infants i joves podran trobar un espai divertit per l'epoca de vacances. A més donem l'opció de treballar diferents llengües estrangeres!

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar