La nostra escola

L’AULA va néixer el mes d’octubre de 2005, amb la motivació de crear un espai de docència i acompanyament a infants, joves i adults en el seu aprenentatge de les llengües estrangeres així com de donar eines als més joves per encarar les seves tasques escolars amb  l’ajuda de professionals.

Els nostres professionals

I en aquesta missió, envoltar-se d’un gran equip d’especialistes ha estat sempre un dels principals valors afegits: mestres especialistes en llengües estrangeres, professors, psicopedagogs,.. buscant sempre aquells amb una clara i ferma vocació de docència i amor per la seva tasca.


 

 

Trajectòria

La passió per l’aprenentatge i la docència de les llengües estrangeres, així com pels viatges a diferents països, va portar Eva Ribas, fundadora i directora de L’AULA, a formar-se després de llicenciar-se a la Facultat de Traducció i Interpretació d’Anglès i Francès- com a docent en llengua estrangera, participant en diferents cursos i seminaris, i a seguir els Estudis de Doctorat de Traducció Literària i Adquisició de llengües estrangeres. Posteriorment, motivada per l’experiència docent amb alguns alumnes d’altes capacitats intel·lectuals i amb l’objectiu de poder atendre aquests alumnes d’una manera idònia, s’ha format amb els estudis de postgrau “Altes capacitats intel·lectuals, intel·ligència i diversitat”.

La idea

Després d’haver treballat com a traductora free-lance i d’impartir classes –principalment d’anglès i francès -en diferents entitats i empreses, va aparèixer la motivació de crear el seu propi espai, on poder potenciar i facilitar la participació, la comunicació i la convivència, elements indispensables per establir un ambient de treball i aprenentatge idonis.

La nostra missió

Els nostres estudiants

Aquest equip és l’encarregat d’incentivar en els alumnes el desenvolupament d’hàbits d’aprenentatge alhora que es reforça la seva maduresa emocional i la confiança en si mateixos. Amb aquesta finalitat, des de L’AULA es promouen activitats que, tot i que no són estrictament acadèmiques, complementen la  formació dels seus alumnes – sortides al cinema, viatges d’estudis, joc, teatralització, organització de casals d’estiu i colònies... que alhora reforcen els lligams de grup i complementen la formació d’una manera més participativa i interactiva.

A L’AULA formem nadons a partir d’1 any (baby English), infants, adolescents i adults en llengua estrangera, reforç escolar i activitats de lleure. 

Des de la seva entrada a L’AULA, cada alumne té assignat un tutor que l’acompanyarà en la seva evolució i cada cas s’avalua també en reunions periòdiques de tot l’equip de docents i de direcció.

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar