En aquests primers contactes amb la llengua estrangera, les classes no seran, per descomptat, “magistrals”, sinó que seran sessions amenes enfocades a guiar els infants en el seu aprenentatge de la forma més natural i divertida per a ells, mitjançant contes, cançons, joc simbòlic, teatralitzacions, titelles... sempre amb la llengua anglesa com a llengua de comunicació.

D’aquesta manera s’aconsegueix que els nens i les nenes vagin assimilant molts conceptes de l’idioma i familiaritzant-se amb el seu so, per anar creant la base que els permetrà començar a dominar la llengua amb relativa facilitat més endavant.

Classes d’anglès en una sessió setmanal de tres quarts d’hora concebudes per a nadons a partir d’un any, amb professorat especialista d’educació infantil i formació en anglès.

Per què iniciar-se tan aviat en l’aprenenatge d’una llengua estrangera?

Segons els experts i lingüistes, un nen petit assimila i aprèn del seu entorn contínuament encara que no en sigui conscient. Així doncs, aprèn la seva llengua materna no amb classes magistrals sinó a base d’experiències compartides amb el seus pares, germans, i companys de classe a través d’activitats quotidianes.

És doncs aquesta etapa d’adquisició del llenguatge de forma natural el moment idoni per iniciar-se en l’aprenentatge de l’anglès.

L'Aula|Idiomes i reforç escolar

 

Carrer de l'Església, 1

(accés Avda. Piera)

08107 Martorelles

Telf.: 93 593 05 72

Whatsapp: 674673079

info@laulaeducacio.com

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram

© 2018 Desing by Adeta for L'Aula - idiomes i reforç escolar